Geschiedenis

De Noord Nederlandsche Stempel- en leermiddelenfabriek werd in 1948 door de heer Koopman in het centrum van Groningen opgericht. Al snel ontdekte hij de behoefte aan stempels in het onderwijs en begon met het produceren van stempels voor scholen. Er werden bijvoorbeeld grote landkaartstempels gemaakt voor topografie. 

In de jaren die volgden werd er flink uitgebreid, zowel in productaanbod als verkoop naar het buitenland. Zo werd in de jaren '60 Linkprint geïntroduceerd en dat product wordt nog steeds verkocht! In 2009 werd Jegro overgenomen om een compleet pakket leermiddelen aan te kunnen bieden en werd de handelsnaam Stempelfabriek & Jegro. Naast het standaard aanbod werden er steeds vaker klantspecifieke producten geproduceerd.

Eind 2013 is Stempelfabriek & Jegro door Heutink overgenomen. Jegro is nu 1 van de 4 merken van Heutink International. Stempelfabriek artikelen zijn afhankelijk van de doelgroep Educo of Jegro geworden. De NNSL produceert de artikelen nog steeds in de eigen fabriek in Groningen.
Contact

NNSL
Van der Hoopstraat 7
9716 JL  Groningen
+31 (0)50 - 5770778
info@nnsl.nl